viernes, 19 de febrero de 2016

Súper excursió de Lola Crafts i altres cooperatives escolars!!

El dia 16 de febrer hem visitat una de les cooperatives més interessants de tota Catalunya: La Fageda. Us sona? És molt especial perquè sobretot hi treballen persones discapacitades però que poden treballar i això els agrada moltíssim. Ens van explicar un munt de coses i van veure vaques en directe. Eren enormes! Algunes estaven esperant un fill i tot. Vam veure també una llar d'infants on cuidaven els que acabaven de néixer. Què bé que va anar tot... I va fer un dia preciós. Abans d'acabar la visita guiada, ens van convidar a provar els seus productes fets amb la llet de les vaques. Eren productes molt melosos, ens van encantar i alguns van poder repetir. Vam jugar, esmorzar i dinar també una bona estona en companyia d'altres companys de cooperatives d'altres escoles de Martorell que, com nosaltres, estan ficats en aquest món de l'emprenedoria.

La Neus i la Laia Martret, que són de l'equip digital de Lola Crafts, van fer totes aquestes fotos, però també ens van deixar  fer-ne a altres companys. Us agraden?










































8 comentarios:

  1. Hola, sóc el Yonatan. He vist totes les fotos de la excursió. Ha sigut molt xula, m'ha agradat quan ens vam fer totes les escoles una foto.

    ResponderEliminar
  2. Hola, som l'Ainara i l'Ariadna de 5èA.
    Ens va agradar molt la sortida a la Fageda, ens vam divertir molt amb les vaques que feien una mica de pudor.
    Els iogurts estaven molt bons i eren molt naturals.
    Els boscos plens d'arbres i plantes eren molt bonics.
    Vam aprendre molt.

    ResponderEliminar
  3. Hola, som l'Erica i la Laia Segura de 5è.A.
    Ens ha agradat molt l'excursió, hi havien moltes vaques que feien molta pudor, també ens van donar iogurts per provar-los, estaven boníssims.
    Ens agradaria repetir-ho.

    ResponderEliminar
  4. Hola som el Jaume el Juan Antonio i la Neus.
    Que divertit va ser la visita a la Fageda.

    ResponderEliminar
  5. Hola, som la Yasmina i la Claudia de 5èA ens va agradar molt l'excurssió a la Fageda.
    A part de que va ser molt divertit l'alcalde de Martorell va venir amb nosaltres i ens va donar unes llibretes de color verd a tots els emprenedors.

    ResponderEliminar
  6. Ens hem divertit molt veient vaques,provant el iogurt i escoltant les explicacions. Ens van fer un tur per la cooperativa la Fageda d'en Jordà.
    Laia Martret

    ResponderEliminar
  7. Hey! Em va agradar molt l'excursió.
    (Yuri)

    ResponderEliminar
  8. Hola sóc l'Aniol, m'ha agradat molt l'excursió a la fageda :)

    ResponderEliminar